Την Τρίτη που μας έρχεται, μια κρυφή μας επιθυμία για τον αγαπημένο μας πεζόδρομο γίνεται πραγματικότητα. Τα παιδιά του deBόp, της ομάδας που έγινε ευρέως γνωστή στο Αθηναϊκό κοινό για την οργάνωση των άκρως επιτυχημένων Street Food n’ Tunes στο κέντρο της πόλης, έρχονται στη Φωκίωνος Νέγρη!

Πρόκειται για μια σχετικά νέα εκδοχή του Street Food n’ Tunes, που φέρει το χαρακτηρισμό “Local” και εστιάζει σε επιλεγμένες γειτονιές της Αθήνας. Και πραγματικά, πόσο ιδανικό είναι το σκηνικό της δικής μας γειτονιάς για μια τέτοια εκδήλωση…

Η ατμόσφαιρα που υπόσχεται να δημιουργήσει το Street Food n’ Tunes Local της ερχόμενης Τρίτης στη Φωκίωνος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η αγαπημένη μας περιοχή. Γιατί μπορεί ο πεζόδρομος να έχει τους δικούς του διαχρονικούς θαυμαστές, που συνεισφέρουν σταθερά στην κίνηση της περιοχής, αυτοί όμως δεν πάυουν να είναι κατά βάση κάτοικοι Κυψέλης.

Αντιθέτως, η βόλτα στη Φωκίωνος Νέγρη για κάποιον που δεν μένει στην Κυψέλη, στα Πατήσια ή στο Γαλάτσι, παραμένει μια δύσκολη υπόθεση, τουλάχιστον για την ηλικιακή ομάδα και το ύφος του κοινού, στο οποίο τα Street Food n’ Tunes κατά βάση απευθύνονται. Και αυτό είναι σίγουρα κρίμα για τη φυσική ομορφιά, το ασύγκριτο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, αλλά και ορισμένα καλά κρυμμένα μυστικά που έχει να προσφέρει ο πεζόδρομος.

Η επιλογή του Ορφέα από τα παιδιά του deBόp δύσκολα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Πρόκειται για ένα νέο μαγαζί από μια οικογένεια με πολυετή παρουσία στον πεζόδρομο, και συνδυάζει την άνεση του εσωτερικού χώρου μ’ ένα εξαιρετικό σημείο, ανάμεσα στα σιντριβάνια της Λουόμενης και του ιστορικού Πί.

Ανυπομονούμε λοιπόν για το Street Food n’ Tunes Local αυτή την Τρίτη, 29 Μαρτίου. Μακάρι ν’ αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ενδιαφέρον για τη Φωκίωνος Νέγρη.

Για όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο Facebook εδώ.

Κοινοποίηση
aristos@fokionos.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.