Συναντηθήκαμε όλες ένα Σάββατο έξω από τα Goody’s στην Φωκίωνος όπως τον πολύ παλιό, πολύ καλό καιρό. Έξι φίλες καρδιακές από το σχολείο, όλες μαζί για να γιορτάσουμε την ονομαστική εορτή μιας εξ ημών. Η μόνη που μας περίμενε στο καφέ ήταν η εορτάζουσα.

Μπουκάραμε κατά τις 3 το μεσημέρι, κάνοντας μια εκκωφαντική εμφάνιση. Η κάθε μια με το στυλ της, με την ιδιαίτερη ομορφιά της, με τον ξεχωριστό τύπο της. Με ελαφρυντικά την εξαιρετική μας διάθεση και την ιδιαίτερη περίσταση, φέραμε μια φασαρία στα όρια της αγένειας για τους γύρω μας.

«Φοβερό μαλλί… άπαιχτο το τζίν… με γειά η τσάντα!»

Μετά από τα καθιερωμένα κοριτσίστικα σχόλια στην αρχή, αρχίσαμε ζωηρά να μοιραζόμαστε τα νέα μας. Ενδιαμέσως, βρίσκαμε χρόνο να κοροϊδέψει η μία την άλλη και να γελάσουμε ομαδικά, ασχολούμενες κυρίως, και δικαίως, με την πάντα εκκεντρική και προχωρημένη στιλιστικά εορτάζουσα. Ειδικά για την ημέρα, εκτός απ’ το ανασηκωμένο στο Θεό τσουλούφι της, φόραγε κι ένα τρελό καπέλο.

Ξαφνικά, τα γέλια και τα πειράγματα σταμάτησαν απότομα. Είδα τα βλέμματα στα μάτια των φιλενάδων μου έκθαμβα, εμφανώς καρφωμένα σε κάτι ή σε κάποιον πίσω μου. Γύρισα αυθόρμητα να δω, και για λίγα δευτερόλεπτα δεν πίστευα τα ίδια μου τα μάτια. Σε απόσταση αναπνοής, στεκόταν… ένας καουμπόι!

1
2
Κοινοποίηση
marina@fokionos.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here