Για τους λάτρεις της μπύρας και της ροκ μουσικής, το Beer Tales, λίγο πιο πάνω από τη Δημοτική Αγορά, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πάνω στον πεζόδρομο. Τα πολύ προσεγμένα, ξύλινα έπιπλά του δεσπόζουν μέσα κι έξω, ενώ ο μακρόστενος χώρος σου κεντρίζει την περιέργεια να μπεις όλο και πιο μέσα στο μαγαζί, ώσπου να φτάσεις στην λογική κατάληξη, την μπάρα.

Αυτό που κάνει την μπυραρία αυτή να ξεχωρίζει, είναι η αίσθηση του ασυμβίβαστου, όπως αυτή αποτυπώνεται στον τρόπο που την τρέχουν οι ιδιοκτήτες της. Στα δύο χρόνια και κάτι από το άνοιγμά του, η Άννα και ο Ντάνυ έχουν καταφέρει να δώσουν στο μαγαζί μια ισχυρή, αυθεντική  ταυτότητα.

Οι μουσικές επιλογές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλασσικής κυρίως ροκ, πάντα με ξένο στίχο, με τον Rory Gallagher ν’ αποτελεί σταθερή αξία για οποιαδήποτε βραδιά εδώ. Τα παιδιά θα έρθουν να σε γνωρίσουν από την πρώτη φορά που θα μπεις στο μαγαζί, και ανάλογα με τα κέφια και τον κόσμο, η παρέα μπορεί άνετα να κρατήσει ως τις πρωινές ώρες.

Όπως είναι φυσικό, θα βρεις μια πληθώρα από επιλογές για μπύρα, χωρίς όμως να πελαγώσεις. Στην τελική σου απόφαση θα σε βοηθήσει το προσωπικό και η διεύθυνση, καθώς τις ξέρουν όλες μία-μία. Μην κάνεις το λάθος, μόνο, να ρωτήσεις τον Ντάνυ ποια θα σου προτείνει. Γιατί θα σου δώσει μεν επιλογές, αλλά η απάντηση που θα πάρεις θα είναι η ίδια, κάθε φορά. Υπάρχουν μπύρες, και υπάρχει και η Guinness.

Αναμφίβολα στα συν του μαγαζιού είναι τα θεματικά πάρτυ που συχνά-πυκνά διοργανώνουν τα παιδιά, με κυριότερα βεβαίως αυτά που γίνονται με κεντρικά θέματα τον Rory και την Guinness. Επίσης θα πετύχεις κι αρκετά live, στα οποία καλό είναι να πας νωρίς για να πιάσεις την καλύτερη θέση.

Beer Tales, λοιπόν, για ξεκάθαρα πράγματα. Αν τα παραπάνω σου ταιριάζουν, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα σ’ απογοητεύσει ποτέ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φωκίωνος Νέγρη 52
Τηλέφωνο: 213 0256151
Web: Facebook Page

Κοινοποίηση
aristos@fokionos.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.