Μια εκπληκτική, μοντέρνα ταβέρνα στο πάνω μέρος του πεζόδρομου που γρήγορα έγινε αγαπημένο στέκι για πραγματικά καλό φαγητό.

Αποτελείται από δύο ξεχωριστά, λιτά, αλλά όμορφα διακοσμημένα επίπεδα σε δύο ορόφους. Τα τραπέζια είναι μετρημένα, όσα ακριβώς πρέπει θα έλεγες, για μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα που όμως δεν κουράζει. Ο χώρος δεν σε πνίγει. Εδώ δεν θα ζαλιστείς από την οχλαγωγία, τη βουή της κλασικής ελληνικής ταβέρνας και την καπνίλα από τα γύρω τραπέζια.

Ο απόλυτος λόγος για να δοκιμάσει κάποιος το μαγαζί είναι τα εξαιρετικά του πιάτα και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται. Το μενού είναι πλούσιο με πολλές, διαφορετικές και αυθεντικές προτάσεις, τόσο σε κρεατικά όσο και σε ψαρικά. Κάθε πιάτο έχει και μια ιδιαίτερη gourmet πινελιά για να σου εξιτάρει τη φαντασία και να σε παιδέψει ίσως λίγο μέχρι να πάρεις την τελική σου απόφαση.

Τα ορεκτικά και οι σαλάτες συνδυάζουν εξαιρετική γεύση και φυσιολογική ποσότητα. Καταλαβαίνεις τη γεύση της πραγματικής ντομάτας και του μαρουλιού, της νόστιμης και καλά τηγανισμένης πατάτας, ενώ τα μικροσκοπικά ντολμαδάκια και το τυρί μαστέλο σου μένουν αξέχαστα. Τα κυρίως πιάτα είναι ακόμα πιο γενναιόδωρης ποσότητας, αλλά τουλάχιστον ισάξιας ποιότητας.

1
2
Κοινοποίηση
marina@fokionos.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here